Kvalitetne vzmetnice, ležišča, vzglavniki in posteljni podi.

Že več kot 50 let je naše poslanstvo spodbujati kvalitetno spanje s proizvodnjo vzmetnic, blazin in posteljnih okvirjev za kakovostne vzmetnice. 100% Izdelano v Italiji.

Odkrijte celotno ponudbo vzmetnic, ki jih izdelujemo: vzmetnice iz spominske pene in z vzmetmi, vzmetnice iz spominske pene, vzmetnice z neodvisnimi žepkastimi vzmetmi, vzmetnice Aquatech, vzmetnice iz lateksa, vzmetnice iz bio soje, klasične bonnell vzmetnice in vzmetnice za otroke.

Za dokončanje ponudbe izdelkov izdelujemo iz spominske pene tudi blazine iz lateksa, motorizirane in fiksne posteljne podlage iz kovine in lesa.

Na Vzmetnica.com lahko najdete vrhunska ležišča in vzmetnice za vso družino. Naša široka ponudba zajema ležišča in vzmetnice za naše najmlajše zaspančke in malčke, starejše otroke ter raznoliko ponudbo vzmetnic in ležišč za odrasle. Premišljeno izbrano ležišče nam pomaga lajšati ali preprečevati pojav težav s hrbtenico, še posebej v predelu vratu in hrbtenice. Udobno ležišče nudi hrbtenici kar največjo sprostitev in jo optimalno podpira. Pri izbiri vzmetnice bodite pozorni na material in trdoto ležišča. Pretrdo ali premehko ležišče hrbtenici ne nudi zadostne podpore niti ne omogoča pravilnega položaja hrbtenice med ležanjem. Najbolje je, da pred nakupom ležišča temeljito premislite o različnih spalnih položajih in tako ugotovite, katero vam najbolj ustreza. Ker smo ljudje različni in imamo tudi med spanjem različne potrebe, so v naši ponudbi na voljo mehka, srednje trda, trša  in zelo trda ležišča.

Tudi pri materialu velja, da imamo posamezniki različne potrebe. Za tiste, ki jim je med spanjem hitro toplo in se radi potijo, so primerna zračna ležišča iz hladne pene ali z vzmetnim jedrom, če imate bolečine v hrbtenici, pa so primernejša ležišča, ki se dobro prilagodijo hrbtenici, naprimer visco elastična ležišča ali ležišča z žepkastim vzmetnim jedrom. Za ljudi z alergijami so primerna ležišča iz lateksa in pen, ker so narejena iz naravnih materialov in imajo antibakterijske lastnosti. Kakovosten posteljni pod še dodatno poveča podporo in udobje izbranega ležišča, zato je dobro, da ju menjamo istočasno, saj lahko nekakovosten posteljni pod zmanjša pozitivne učinke celo najdražjega ležišča.

Tudi tu vam na Vzmetnica.com nudimo široko izbiro. Lahko se odločite za klasičen posteljni pod ali za sodobnejši posteljni pod z modularnimi diski. Pri večini tipov lahko individualno nastavite stopnjo trdote, zato se posteljni pod prilagodi vašim novim spalnim navadam in vam odlično služi skozi dolga leta. Nastavljivo vzglavje in vznožje pri posteljnem podu povečata funkcionalnost vaše postelje in omogoča naprimer udobno branje ali optimalen počitek utrujenim nogam. Na voljo so tako ročno kot tudi električno nastavljivi posteljni podi, pri katerih vam za optimalno nastavitev sploh ni potrebno vstati iz postelje.

S pravilnim in rednim vzdrževanjem poskrbimo, da naša ležišča čim dlje ohranijo svojo kakovost, njihovo življenjsko dobo lahko podaljšamo tudi z ustreznimi prevlekami in posteljnimi nadvložki, vendar je priporočljivo, da ležišča redno menjamo na približno 7-10 let. Če se zbujate togi, odreveneli in z bolečinami, bolje spite drugje kot v svoji lastni postelji ali če ima ležišče vdolbine, ohlapno tkanino ali kaže druge znake predolge uporabe, je čas za menjavo ležišča.

Privoščite si brezskrben spanec, o kakršnem ste od nekdaj sanjali! V naši ponudbi najdete vrhunska ležišča, s katerimi boste odkrili nove dimenzije udobja. Na voljo so ležišča klasičnih in sodobnih načinov vzmetenja v najrazličnejših dimenzijah. Lahko izbirate med mehkimi, srednje trdimi, trdimi ali zelo trdimi ležišči, s katerimi boste zagotovili optimalno podporo celemu telesu. Zbujajte se spočiti in se v sanje končno zazibajte v zdravem in kakovostnem spalnem okolju! Prepustite se nasvetom naših strokovnjakov in si preberite naš vodič za izbiro popolnega ležišča za vsakogar!

Na Vzmetnica.com vam nudimo največjo izbiro visoko kakovostnih vzmetnic. Za popolno sprostitev po napornem delu je zelo pomembna prava izbira vzmetnice ali ležišča. Zagotovite si vzmetnico, ki vam bo zagotovila miren in kvaliteten spanec.

Vzmetnice in ležišča, posteljni podi, vzglavniki, prevleke in posteljnina

Vse vzmetnice odlikujejo…

Kako izgleda
nagrajena kvaliteta

Trdno zaspite z vmetnicami iz kvalitetnih, dihajočih in
naravnih materialov, zasnovanimi za boljši spanec.

Nakup vzmetnice

Izberite kategorijo vzmetnic, ki je prava za vas!

Zajemčena kvaliteta naših izdelkov, tudi za počitek vaših otrok!

Pomoč in podpora: vedno smo vam na razpolago, da izboljšate svoj spanec.

Iz našega bloga – novice za dobro spanje

Pokrivalo Bielastic Medicott proti pršicam

Garancija higiene že več kot 20 let Ne samo antibakterijske in hipoalergene, naše prevleke za vzmetnice Bielastic Medicott 95 ° iz bombažne tkanine se ponaša z edinstvenimi lastnostmi. Prevleko lahko operete do 250-krat pri [...]

Odkrijte 4 stebre vzmetnic Aquatech!

Aquatech je inovativna pena, ki jo dobimo z mešanjem polimerov in vode: samo najbolj kakovostne vzmetnice so narejene iz Aquatech! Zahvaljujoč vodi, uporabljeni pri proizvodnji vzmetnice, jedro vzmetnic Aquatech deluje kot naravna goba, na [...]

Otroci z motnjami spanja? Čas je za »lekcije spanja«!

Britanski zdravstveni delavci so vse bolj zaskrbljeni zaradi porasta motenj spanja med mladostniki. Britanske osnovne in srednje šole so se odločile za pouk spanja, da bi otrokom in mladostnikom pomagale premagati motnje nespečnosti. Da [...]

Load More Posts