Aquatech je inovativna pena, ki jo dobimo z mešanjem polimerov in vode: samo najbolj kakovostne vzmetnice so narejene iz Aquatech!

Zahvaljujoč vodi, uporabljeni pri proizvodnji vzmetnice, jedro vzmetnic Aquatech deluje kot naravna goba, na milijone drobnih lukenj omogoči da zrak prehaja skozi ležišče, vlaga pa odteka. Preberite več o izjemnih lastnostih tega materiala in izberite svojo naslednjo vzmetnico!

Inovacija je tu! Progresivna obremenitev.

Zahvaljujoč novi vzmetnici Aquatech se bodo vaša ramena, predel medenice in noge postopoma ustrezali.

Na ta način bo vaše telo vedno dobro podprto!

Kateri so najpomembnejši tehnični podatki ustrezne vzmetnice?

1. Gostota

Gostota jedra vzmetnice Aquatech izraža količino materiala, predstavljenega v kubičnem metru: Večja kot je gostota, večja je trajnost vzmetnice in večje je vaše udobje. Zaradi tega ima kakovostna pena vrednost večjo od 60 Kg / m2.

2. Obremenitev

Med konstrukcijo vzmetnice nosilnost izražajo različne vrednosti togosti pri enaki gostoti materiala, iz katerega je sestavljeno jedro. Pravzaprav preveč mehka vzmetnica ne bi ustrezno podpirala vašega telesa, nasprotno, preveč trdna vzmetnica bo neprijetna. Zaradi tega je telesna teža osebe odločilni element za izbiro popolne vzmetnice: Vsakdo potrebuje drugačno nosilnost.

3. Višina

Višina jedra je še ena pomembna lastnost pri prilagajanju vašega posteljnega sistema: Višja jedra (nikoli manjša od 18 cm) so idealna za težje ljudi.

4. Zasnova jedra

Ergonomske raziskave so dokazale, da vzmetnica potrebuje 7 različnih podpornih področij: zato so jedra ležišč iz Aquatech oblikovana tako, da dobijo drugačno stopnjo opore in udobja.

Odkrijte vse vzmetnice iz Aquatech pene.

Odkrijte naše izdelke za zdrav spanec!

Dostava neposredno do vašega doma