Vzmetnice in ležišča za hotele in apartmaje

Z Manifatturo Falomo je “Zdravo Spanje” zagotovljeno: tudi v hotelih.

Manifattura Falomo je že od nekdaj poskrbela za “Zdravo Spanje” tudi v najboljših hotelih, saj ponuja široko zbirko ognjevarnih vzmetnih vzmetnic ali ležišč, ter posebne vzglavnike za hotelski sektor.

Materassi e cuscini per Hotel

Počitek s 5 zvezdicami

Številni hoteli po vsem svetu so že izbrali kakovost Made in Italy proizvajalca Manifattura Falomo. Preoblikujte bivanje svojih gostov v čisto dobro počutje!

Nega in pozornost do detajlov

Obodni trak iz usklajene tkanine in opremljen z ročaji omogoča rokovanje z vzmetnico na praktičen in hiter način.

Materassi per Hotel

Kakovost italijanske izdelave

Ponujamo funkcionalne rešitve za opremljanje hotelskih sob s stilom: že več kot 50 let naše vzmetnice izdeluje v Italiji naša ekipa visoko usposobljenih obrtnikov

Artigiano Manifattura Falomo

“Sedem dotik” vzmetenje in sistem Bonnel

Vzmetni sistem “Sedem dotikov” je sestavni sistem udobja s specifičnimi območji prilagoditve: posebna kombinacija neodvisnih in žepnih vzmeti nežno podpira telo, prilagaja se vsakemu gibanju, ne da bi stisnila ramena ali okončine.

Molle Manifattura Falomo

Metoda Bonnel System je sinonim za zanesljivost in vzdržljivost: vzmet naredi zmogljivo, tiho, a hkrati elastično, da zagotovi udobje in robustnost vzmetnice.

Certificirani materiali prve izbire: samo najboljše, da svojim gostom zagotovite maksimalno udobje.

Obrtna proizvodnja podjetja Manifattura Falomo izstopa po uporabi kakovostnih materialov, kot so čista volvna blagovna znamka Woolmark, čisti bombaž ali inovativna vlakna, kot so Solotex, pršica Fibrapharm in Aquatech.

Naši izdelki so pridobili najprestižnejše certifikate

Certificazioni materassi per Hotel

Energije in dragoceni viri, vloženi v najbolj natančno raziskovanje novih materialov in vrhunskih tehnologij, nam omogočajo predstavitev izbora izdelkov, ki ustrezajo najstrožjim predpisom za hotelske vzmetnice in blazine.

Uporabljeni materiali so ognjevarni in vsi izdelki imajo certifikat “IM 1 razreda”, ki ga je določilo Ministrstvo za notranje zadeve.

Z veseljem vam pomagamo izboljšati spanec vaših gostov v hotelu, apartmaju ali b & b..