Potrebujete pomoč? Pišite nam: |info@vzmetnica.com

Nadvložki za vzmetnice in ležišča

Home/Vzmetnice, posteljni podi in vzglavniki/Nadvložki za vzmetnice in ležišča

Nadvložki za vzmetnice in ležišča

Da boste lahko ležišče uporabljali dolga leta, vam priporočamo, da uporabljate kakovosten nadvložek ali nadvzmetnico za zaščito pred obrabo ležišč.

Nadvzmetnica ali nadvložek se običajno uporabljata kot zaščita navadne vzmetnice ali ležišča iz pene. Uporaba nadvzmetnice oz. nadjogija pomaga ohraniti obliko ležišča in zagotavlja večjo čistočo, saj nadvzmetnica oz. nadvložek vpija del vlage, ki jo ponoči oddajate s potenjem. Preprečevanje neposrednega stika potu z ležiščem prav tako prispeva k daljši življenjski dobi vzmetnice/ležišča.

Nadvložek ali nadvzmetnica zagotavlja več udobja in lahko uravnava trdoto ali mehkobo ležišča iz pene ali vzmetnice. Omogoča nekoliko lažje postiljanje, saj lahko preprosto namestite rjuho čez nadvzmetnico ali nadvložek. Več o naših različnih rjuhah in načinih njihove uporabe si lahko preberete v našem vodiču o rjuhah. Svojo vzmetnico ali ležišče lahko zaščitite tudi z uporabo posteljnega vložka/nadložka, ki je tanjši od nadvzmetnice in je na kotih opremljen z elastičnimi trakovi. Posteljni nadvložek namestite na ležišče ali vzmetnico. Nadložek lahko preprosto odstranite in ga operete. Nadvzmetnice in nadvlžke imamo v različnih  dimenzijah in različnih debelin ter iz različnih materialov. Zagotovo pa so idealni za spanje na raztegljivih sedežnih garniturah ali kavčih.

Go to Top