Potrebujete pomoč? Pišite nam: |info@vzmetnica.com

Nastavljivi posteljni podi

Nastavljivi posteljni podi

 • Posteljni pod Ergomovie

  936,00 1.404,00  z DDV
  Posteljni pod Ergomovie: izjemno majhne mere in minimalen hrup so glavne značilnosti, ki razlikujejo ta izdelek od najpogostejših posteljnih podov na trgu. Različico z zakonsko posteljo je mogoče dobiti z dvema enojnima ležiščema.
 • Osnova posteljnega poda Ergomovie De Luxe združuje praktičnost motoriziranega sistema Ergomovie s tehnologijo brezžičnih daljinskih upravljalnikov, da bo vaš počitek vedno bolj prijeten. Zakonsko posteljo je mogoče dobiti z dvema enojnima ležiščema.
 • Hi_motion je prvi posteljni sistem, ki vam omogoča počitek, sprostitev in preživljanje prostega časa v popolni harmoniji za edinstveno in ekskluzivno doživetje. S preprostim dotikom ga lahko iz udobne postelje pretvorite v ležalnike, s čimer je idealen kraj za študij, igranje, branje dobre knjige ali gledanje televizije.
 • Posteljni pod Inca Motor zaradi svoje mehanizacije omogoča kakršen koli položaj si izberete, saj v današnjih spalnicah prostor ni več namenjen samo spanju, ampak tudi prostočasnim dejavnostim in sprostitvi (branje, gledanje televizije, poslušanje glasbe...). Ledveni dekompresijski položaj in položaj sprostitve nog sta na dosegu roke.
 • Manifattura Falomo je zasnovala in izdelala mehaničen posteljni pod "Antireflux Plus Heart" za tiste, ki trpijo zaradi želodčnih težav; omogoča enoten in postopen nagib po celotni dolžini, da nasprotuje pojavu refluksa, ki je zdravju škodljiv in kontraproduktiven za kakovost spanja. Različico z zakonsko posteljo je mogoče dobiti z dvema enojnima ležiščema.

 • Posteljni pod "Dual Manual" je idealno ležišče za branje, počitek in spanje. Nastavljiva podloga za "Dual Manual" je izdelana iz bukove vezane plošče z debelim profilom, ki jo obogati eleganten profil pod kotom 45 °.
 • Posteljni pol Dual Techno je čvrst in eleganten, in zahvaljujoč motorju, ki je vgrajen v strukturo, omogoča zavzemanje katerega koli položaja, za popolno anatomsko prileganje tako v gibanju kot v statičnem položaju.
 • Posteljni pod Relaxody Motor izpolnjuje najvišje standarde udobja in dobrega počutja v posteljnih sistemih, zahvaljujoč posebnim nastavljivim štirikotnim opornikom in interaktivnim vzmetenjem.
 • Posteljni pod Synchroflex® Motor je opremljen z motorizirano napravo, ki prilagodi različna področja ležišča, kar omogoča prilagoditev naklona naslonjala za glavo in stopala (tudi hkrati) za edinstveno in ergonomsko udobje.
Go to Top