Potrebujete pomoč? Pišite nam: |info@vzmetnica.com
Loading...

Dream Blue vzglavniki

Dream Blue vzglavniki

Vzglavniki nove generacije: hipoalergenski in
dermatološko testirani.

Memory Fresh Blue – poliuretanska pena nove generacije

Memory Fresh Blue je inovativen material iz viskoelastičnega poliuretana, ki se popolnoma prilega človeškemu telesu in uravnava telesno temperaturo med počitkom.

Prijetno in sveže, z odličnimi fizikalno-mehanskimi lastnostmi, sestavljen iz posebne odprte celične strukture, je idealna rešitev za ergonomijo in zračnost med počitkom.

Memory Fresh Blue je okolju prijazen, ker je narejen z negenetsko spremenjenim sojinim oljem in drugi naravni ekstrakti.

Diha in spreminja obliko

Vsrka odvečno toploto
Ohranja naravno svežino
Omogoča optimalno znojenje kože
Odlično izmenjuje vlago z okoljem
Brez vonja

  • "Sun" je vzglavnik nove generacije za dobro počutje ledvenega dela telesa: glavni namen tega vzglavnika je nežno raztezanje medvretenčnih diskov vzdolž vratu in hrbta. Poleg tega posebna oblika vzglavnika preprečuje pritisk na ušesa, zato daje več ravnovesja med prebujanjem. Zahvaljujoč odstranljivemu vložku je vzglavnik "Sun" primeren za ljudi s široko, povprečno ali majhno širino ramen.
  • Vzglavnik izdelan iz Memory Fresh Blue materiala, je idealen, če iščete vzglavnik, ki zagotavlja udobje v vsakem položaju. Zahvaljujoč kanalom na svoji površini zagotavlja idealno temperaturo med spanjem in zniža pritiske do 40% v primerjavi s katero koli drugo blazino, ki se oblikuje pod pritiskom telesa in glave. Izjemno prijeten, hladen vzglavnik ki diha.
  • Vzglavnik Dream Blue Memory Cervicale je zaradi svoje konkavne oblike popoln, če iščete vzglavnik, ki se med spanjem prilagodi vsakemu gibanju, ne da bi vam zožil vrat. Posebej je namenjen za tiste, ki radi spijo na boku ali v položaju za naslon. Izjemno prijeten, hladen vzglavnik, ki diha.
Go to Top