Potrebujete pomoč? Pišite nam: |info@vzmetnica.com
Loading...

Vzmetnice in ležišča

Vzmetnice in ležišča

Vzmetnice izdelujemo od leta 1962: več kot 50 let izdelujemo vzmetnice v naši italijanski tovarni po evropskih standardih, da bi zagotovili varen in kvaliteten počitek iz noči v noč. Doživite pravo italijansko kvaliteto.

Je sploh kaj hujšega kot slab spanec? Vsi bi se radi zbudili sveži, spočiti in z nasmehom na ustih pripravljeni na izzive pred nami. Vzmetnice in ležišča iz pene so iz večih vidikov ključne za dober spanec. Če ne morete najti udobnega položaja, bo trpel vaš spanec. Zato je pomembno, da izberete vzmetnico ali ležišče, ki vam zagotavlja čim boljšo oporo in udobje. Na Vzmetnica.com boste našli veliko izbiro ležišč, med drugim: vzmetnice in ležišča iz pene. Ležišča so sestavljena iz vzmeti (raznih vrst, npr, žepkastih), poliuretanske pene, spominske pene, nekatere vsebujejo tudi plasti kokosa. V ponudbi so ležišča primerna za več vrst dimenzij postelj, tudi za otroške posteljice. Izbira pravega ležišča je odvisna od individualnih potreb posameznika.

Nekaj dobrih nasvetov za izbiro prave vzmetnice lahko najdete v našem vodiču po vzmetnicah in ležiščih. Smo strokovnjaki za kvalitetno spanje. Poleg tega smo podaljšali garancijo za izbrane vzmetnice in ležišča.

Pri nas najdete vedno odlično in kvalitetno ponudbo, z najboljšimi in ugodnimi cenami izdelkov in dostave. Aktualne akcijske ponudbe vzmetnic in ležišč.

Vzmetnica igra pomembno vlogo pri tem, ali se bomo zjutraj zbudili naspani. Toda katero ležišče izbrati? Vsakemu človeku ne ustrezajo vsa ležišča. Izbira vzmetnice mora biti zato individualno prilagojena posamezniku glede na njegovo telesno težo, konstitucijo in položaj pri spanju.

Na Vzmetnica.com boste našli tako vzmetnice z žepkastim vzmetenjem kot tudi ležišča iz udobne pene in ležišča iz hladne pene. Za dodatno zaščito vašega ležišča pred umazanijo bodo poskrbele zaščitne prevleke za vzmetnice. Na voljo so ležišča naslednjih dimenzij: 80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200 in 200×200.

Pri vzmetnicah je glavni faktor pri izbiri ali imate raje mehkejše ali trše ležišče. Nekateri modeli vključujejo navadno bonnell ali žepkasto vzmetenje, drugi v zadnjem času precej priljubljeno spominsko peno. V vseh primerih gre za vzmetnice, ki se prilagodijo vašemu telesu in enakomerno razporedijo obremenitev. Tisti, ki imate rajši trša ležišča boste izbrali vzmetnice iz spominske pene, tistim, ki imate rajši mehkejša ležišča pa priporočamo ležišča iz žepkastega vzmetenja.

Kar je še potrebno upoštevati pri nakupu vzmetnice je, da je sestavljena iz materiala, ki diha. Nekatere vzmetnice vključujejo tudi antibakterijske in antialergijske komponente, kar pomeni, da so primernejše za bolj občutljive uporabnike.

Zelo praktično pa je tudi, da vzmetnica vključuje snemljivo prevleko, ki jo lahko snamemo in operemo.

Go to Top