Potrebujete pomoč? Pišite nam: |info@vzmetnica.com

Klasične bonnel vzmetnice

Klasične bonnell vzmetnice

Bonnell vzmetni sistem: kakovost in tradicija za vaš počitek.

Vzmeti vzmetnic Manifattura Falomo so izdelane s sistemom Bonnell, najbolj priljubljenim vzmetnim sistemom za vzmetnice na svetu, saj zagotavlja visoko zanesljivost in vzdržljivost vzmetnice.

Ključno je, da so vzmeti vzmetnic močne, tihe in hkrati elastične, da  zagotovijo udobje in trdnost vzmetnice.

 • Vzmetnica Capriccio

  528,00 1.204,00  z DDV
  Manifattura Falomo, podjetje, ki je močno vezano na tradicijo, je želelo v tem modelu vzmetnic ohraniti nekaj posebnih ročno izdelanih postopkov. Udobno in prijazno, zagotavlja vedno suho okolje, toplo pozimi in hladno poleti.
 • Vzmetnica Lyosetic Memory

  422,00 962,00  z DDV
  Vzmetnica Lyosetic Memory je opremljena z vzmetmi Bonnell System in posebno plastjo materiala Soy Memory Touch. Za njeno odstranljivo in pralno podlogo je značilen prijeten elastičen odziv na telo, zaščitni znak za tradicionalne vzmetnice.
 • Vzmetnica Lyosetic Ipoallergenico

  394,00 898,00  z DDV
  Ta vzmetnica je izdelana iz tradicionalnega sistema Bonnell z jeklenimi vzmetmi. Z možnostjo odstranitve podloge in prevleke, ki jo lahko operemo tudi v pralnem stroju, je še posebej primerna za tiste, ki trpijo zaradi alergij na prah, saj s tem zagotovimo trajno odstranitev pršic.
 • Vzmetnica Risveglio

  376,00 858,00  z DDV
  Vzmetnica Risveglio ima stran iz čiste Merinove deviške volne, jamstvo za kakovost izdelka in stran, ki je iz čistega bombaža.
 • Vzmetnica Anteprima

  312,00 712,00  z DDV
  Vzmetnica Anteprima je opremljena z notranjo strukturo jeklenih vzmeti Bonnell, sinonimom kakovosti in trajnosti. Sistem napenjalnih vzmeti, narejen v Aquatech® tehnologiji, zagotavlja neskončno opornih točk pri ležanju.
 • Vzmetnica Oslo

  288,00 656,00  z DDV
  Vzmetnica Oslo je opremljena s klasičnim vzmetnim sistemom Bonnell iz jekla in snemljivo podlogo, ki jo je mogoče prati v stroju: pridobite vedno higiensko varno vzmetnico!
 • Vzmetnica Cortina

  234,00 534,00  z DDV
  Cortina je klasična vzmetnica, v obliki diamanta z vzmetmi. Njena prevleka iz raztegljive tkanine vam skupaj z vzmetmi Bonnell zagotavlja prijeten počitek.
Go to Top