Potrebujete pomoč? Pišite nam: |info@vzmetnica.com

Ležišča iz soje

Vzmetnice iz sojinega materiala: zdrav počitek iz narave.

Paleta  ležišč, izdelanih z naravnimi in popolnoma obnovljivimi surovinami, ki vsebujejo ekstrakt soje in vodo: torej zavezanost Manifattura Falomo k okolju. Ležišča iz skupine BioSoy omogočajo počitek v stiku s certificiranimi naravnimi materiali, kar zagotavlja higiensko varen spanec.

 • Vzmetnica Falomo Core

  998,00 2.276,00  z DDV
  Vzmetnica Falomo Core predstavlja največji izraz inovativnosti, ki se uporablja za najnovejše generacije pene.
 • Vzmetnica Memory Soy

  770,00 1.756,00  z DDV
  Za vzmetnico Memory Soy je značilna vrhnja plast iz Soy Memory Touch materiala, ki se lahko zahvaljujoč telesni toploti lepo oblikuje po telesu. Telo podpira brez stiskanja in pritisk razporeja po celotni površini vzmetnice.
 • Vzmetnica Kuschelmed® De Luxe

  736,00 1.678,00  z DDV
  Kuschelmed® De Luxe je hipoalergen vzmetnica s snemljivo prevleko. Izkazalo se je, da je odlična izbira za preprečevanje in lajšanje posturalnih težav (motnje ravnotežja) in preležanin. Njegova edinstvena tridimenzionalna oblika naredi vzmetnico idealno za tiste, ki trpijo zaradi bolečin v spodnjem delu hrbta, saj zagotavlja večjo sprostitev hrbtenice. Uvrščena je med medicinske pripomočke 1. razreda.
 • Vzmetnica Kuschelmed®

  700,00 1.596,00  z DDV
  Kuschelmed® je hipoalergenska vzmetnica s snemljivo podlogo in posebno tridimenzionalno obliko, ki izboljšuje kakovost spanja z zmanjšanjem stiskanja v stičnih točkah in daje prednost spreminjanju položaja med spanjem. Vzmetnica Kuschelmed® je ena najbolj cenjenih v naši ponudbi in je uvrščena med medicinske pripomočke 1. razreda.
Go to Top