Potrebujete pomoč? Pišite nam: |info@vzmetnica.com

Ležišča s spominsko peno

Ležišča s spominsko peno

Spominska pena se zmehča pod vplivom telesne toplote.

Spominske pene Manifattura Falomo, znane tudi kot viskoelastična ležišča, so izdelana iz Visco Soy Memory Touch materiala in imajo lastnost, da se lahko mehčajo pod vplivom telesne toplote: spominska vzmetnica se popolnoma prilagaja telesu in je še posebej prijetna. Pena iz polimerov Visco Soy Memory Touch, ki se uporablja za spominska ležišča Manifattura Falomo, zagotavlja enakomerno porazdelitev telesnega tlaka na vzmetnico.

Posteljni sistem Manifattura Falomo je zasnovan tako, da zagotavlja enakomerno porazdelitev telesnega tlaka in pravilno podporo hrbtenice na vzmetnici, kar spodbuja pretok krvi in ​​limfe.

 • Vzmetnica Major Wellness

  1.130,00 2.576,00  z DDV
  Zahvaljujoč študijam o obliki in strukturi vzmetnice je Major Wellness vzmetnica zasnovana tako, da zagotavlja dobro psihofizično počutje osebam vseh starosti. Patentirano jedro tehnologije Kuschelmed® je zagotovilo optimalne podpore in visokega standarda počitka.
 • Vzmetnica Falomo Core

  998,00 2.276,00  z DDV
  Vzmetnica Falomo Core predstavlja največji izraz inovativnosti, ki se uporablja za najnovejše generacije pene.
 • Vzmetnica Gelody

  842,00 1.920,00  z DDV
  Našo vzmetnico Gelody odlikujeta gel pena ter visokoelastičnost. Skupaj združena med spanjem zagotavljata izjemno prijeten občutek, mehkobo, elastičnost in optimalno udobje.
 • Vzmetnica Ergo Feel 2.0

  820,00 1.870,00  z DDV
  Vzmetnica Ergo Feel 2.0 je izdelana iz soje, materiala Feel HD ter mikro vzmeti: idealna kombinacija za zagotovitev regenerirajočega počitka iz noči v noč.
 • Vzmetnica Kuschelmed® De Luxe

  736,00 1.678,00  z DDV
  Kuschelmed® De Luxe je hipoalergen vzmetnica s snemljivo prevleko. Izkazalo se je, da je odlična izbira za preprečevanje in lajšanje posturalnih težav (motnje ravnotežja) in preležanin. Njegova edinstvena tridimenzionalna oblika naredi vzmetnico idealno za tiste, ki trpijo zaradi bolečin v spodnjem delu hrbta, saj zagotavlja večjo sprostitev hrbtenice. Uvrščena je med medicinske pripomočke 1. razreda.
 • Vzmetnica Imperial Fresh Blue

  600,00 1.368,00  z DDV
  Vzmetnica Imperial Fresh Blue proizvajalca Manifattura Falomo je idealna izbira, če iščete vzmetnico ki vam bo zagotovila popolno podporo.
 • Vzmetnica Golf Memory

  520,00 1.186,00  z DDV
  Vzmetnica Golf Memory zahvaljujoč različnim nosilnim conam zagotavlja visoko udobje, saj te optimalno podpirajo ramena in medenico. Z vzmetnico Golf Memory lahko svoj počitek primerjate z wellnes doživetjem.
Go to Top