Potrebujete pomoč? Pišite nam: |info@vzmetnica.com

Ležišča za otroke

Idealno okolje za otrokov zdrav počitek se začne pri pravem ležišču.

Zdravo življenje se gradi že od zgodnjega otroštva, faza spanja pa je ključnega pomena za otrokov razvoj: ne prinaša le počitka, ampak tudi otroku pomaga, da se razvija fizično in duševno.

Zaradi tega so otroške vzmetnice Manifattura Falomo rezultat natančnih raziskav in strogega nadzora kakovosti, ki se izvaja na vzmetnicah.

Zato so ležišča Manifattura Falomo za otroke izdelana z izbranimi in zajamčenimi materiali.

Starši morajo biti pri izbiri previdni, saj je počitek v zdravem okolju in s tem kakovost vzmetnice odločilna za pravilno rast vašega otroka.

Naša ležišča za otroke odlikujejo:

 • PROTI ALERGIJAM
  Ležišča so izdelana iz nestrupenih ekoloških vlaken, kar je še posebej učinkovito proti nastanku mikroorganizmov.
 • NARAVNI MATERIAL KI DIHA
  Zunanja prevleke je iz Medicott® in Solotex™ ki se skozi čas ne deformira in ima visoko toplotno izolacijske zmogljivost, ki olajšajo izmenjavo telesne toplote brez ohranjanja vlage, ki preprečuje prekomerno potenje.
 • EKOLOŠKO
  Ležišča ne vsebujejo ali so narejena iz topil, smol ali snovi, škodljivih za ljudi. Vsa ležišča je mogoče popolnoma reciklirati
 • ERGONOMSKO, ELASTIČNO IN SE NE DEFORMIRA
  Otroška ležišča ne spremenijo strukture tudi po daljšem časovnem obdobju. Prav tako so zelo mehka na dotik in zato kot nalašč za občutljivo kožo otrok.
 • SE HITRO SUŠIJO
  Zahvaljujoč močni zračnost in naravni sestavi v vlaknih uspe obdržati presežno vlago in, če so mokra, se sušijo veliko hitreje.
 • BREZ VONJA & HIGIENSKO VARNO
  Vse otroške vzmetnice so izdelane brez smole, lepil in kemičnih dodatkov; prevleka je pralna pri 95 ° C.
Go to Top