Potrebujete pomoč? Pišite nam: |info@vzmetnica.com

Najbolj priročne vzmetnice in ležišča

Home/Vzmetnice, posteljni podi in vzglavniki/Vzmetnice in ležišča/Najbolj priročne vzmetnice in ležišča

Najbolj priročne vzmetnice in ležišča

V tem razdelku odkrijte vse vzmetnice priročne ponudbe Manifattura Falomo.

 • Akcija!

  Vzmetnica Cortina

  187,20 427,20  z DDV
  Cortina je klasična vzmetnica, v obliki diamanta z vzmetmi. Njena prevleka iz raztegljive tkanine vam skupaj z vzmetmi Bonnell zagotavlja prijeten počitek.
 • Akcija!

  Vzmetnica Oslo

  230,40 524,80  z DDV
  Vzmetnica Oslo je opremljena s klasičnim vzmetnim sistemom Bonnell iz jekla in snemljivo podlogo, ki jo je mogoče prati v stroju: pridobite vedno higiensko varno vzmetnico!
 • Akcija!

  Vzmetnica Anteprima

  249,60 569,60  z DDV
  Vzmetnica Anteprima je opremljena z notranjo strukturo jeklenih vzmeti Bonnell, sinonimom kakovosti in trajnosti. Sistem napenjalnih vzmeti, narejen v Aquatech® tehnologiji, zagotavlja neskončno opornih točk pri ležanju.
 • Akcija!

  Vzmetnica Risveglio

  300,80 686,40  z DDV
  Vzmetnica Risveglio ima stran iz čiste Merinove deviške volne, jamstvo za kakovost izdelka in stran, ki je iz čistega bombaža.
 • Akcija!

  Vzmetnica Lyosetic Ipoallergenico

  315,20 718,40  z DDV
  Ta vzmetnica je izdelana iz tradicionalnega sistema Bonnell z jeklenimi vzmetmi. Z možnostjo odstranitve podloge in prevleke, ki jo lahko operemo tudi v pralnem stroju, je še posebej primerna za tiste, ki trpijo zaradi alergij na prah, saj s tem zagotovimo trajno odstranitev pršic.
 • Akcija!

  Vzmetnica Hypoallergenic Evo

  347,20 792,00  z DDV
  Spite bolje zaradi posebnih hipoalergenih materialov, ki se uporabljajo za to vzmetnico. Odpornost proti pršicam je zagotovljena zahvaljujoč popolnoma odstranljivi prevleki, ki jo lahko operemo v stroju in s tem zagotavljamo trajno higieničnost. Notranji del vzmetnice je sestavljen iz neodvisnih žepkastih vzmeti.
 • Akcija!

  Vzmetnica Evo Memory

  379,20 864,00  z DDV
  Evo Memory je idealna vzmetnica za tiste, ki trpijo zaradi alergij. Opremljena je s samostojnimi vzmetmi in prevleko, ki jo je mogoče odstraniti z zadrgo in strojno oprati. Visoko udobje in prijeten občutek zagotavljata hipoalergeno oblazinjenje na prevleki, tkanina Damask Stretch in poseben zgornji vložek v Soy Memory Touch.