Potrebujete pomoč? Pišite nam: |info@vzmetnica.com
Loading...

Vzmetnice De Luxe

Najbolj prestižne vzmetnice Manifattura Falomo, narejene iz svile, kašmira in ekskluzivnih materialov.

 • Vzmetnica Karat de Luxe

  962,00 2.194,00  z DDV
  Vzmetnica Karat de Luxe je naša najbolj prodajna vzmetnica s samostojnimi vzmetmi: vključuje udobje, ki ga nudijo žepkaste mikro vzmeti iz švedskega jekla, ki so razdeljene na tri sprejemne plasti. Zahvaljujoč spominski peni nam vzmetnica zagotavlja izjemno prijeten občutek. Vzmetnica Karat De Luxe predstavlja ekskluzivni sistem PhysioClima z oblogo iz kašmirja, viskoze in oblazinjenjem Bio Soy materiala na eni strani in Solotex ™ materiala na drugi strani. Soy Bio Memory na zimski strani je dobrodošel in udoben, medtem ko je Solotex ™ na poletni strani in zagotavlja maksimalno svežino.
 • Vzmetnica Balance de Luxe

  764,00 1.882,00  z DDV
  Vzmetnica Balance De Luxe s samostojnimi vzmetmi je idealna, če iščete vzmetnico, ki se bo lahko nežno prilagajala vašemu telesu in zagotavljala udobje v vsakem položaju med spanjem. Inovativna prevlečna tkanina iz 3D posteljnine nudi prijeten občutek mehkobe na vaši koži in visoko zračnost vzmetnice.
 • Vzmetnica Kuschelmed® De Luxe

  736,00 1.678,00  z DDV
  Kuschelmed® De Luxe je hipoalergen vzmetnica s snemljivo prevleko. Izkazalo se je, da je odlična izbira za preprečevanje in lajšanje posturalnih težav (motnje ravnotežja) in preležanin. Njegova edinstvena tridimenzionalna oblika naredi vzmetnico idealno za tiste, ki trpijo zaradi bolečin v spodnjem delu hrbta, saj zagotavlja večjo sprostitev hrbtenice. Uvrščena je med medicinske pripomočke 1. razreda.
Go to Top