Potrebujete pomoč? Pišite nam: |info@vzmetnica.com

Vzmetnice in ležišča proti pršicam in alergijam

Home/Vzmetnice, posteljni podi in vzglavniki/Vzmetnice in ležišča/Vzmetnice in ležišča proti pršicam in alergijam

Vzmetnice in ležišča proti pršicam in alergijam

Odkrijte vse naše vzmetnice in ležišča proti pršicam in alergijam. Ležišča so namenjena vsem, ki trpijo zaradi alergij na pršice in cvetni prah. Posebne prevleke proti pršicam iz tkanine Medicott, ki jih je mogoče strojno oprati pri visokih temperaturah, omogočajo odstranjevanje pršic in učinkovito preprečujejo alergije.

 • Vzmetnica Memory Soy

  770,00 1.756,00  z DDV
  Za vzmetnico Memory Soy je značilna vrhnja plast iz Soy Memory Touch materiala, ki se lahko zahvaljujoč telesni toploti lepo oblikuje po telesu. Telo podpira brez stiskanja in pritisk razporeja po celotni površini vzmetnice.
 • Vzmetnica Balance Ipoallergenico

  700,00 1.726,00  z DDV
  Ta vzmetnica je bila ustvarjena za pomoč tistim, ki trpijo zaradi alergij in iščejo vzmetnico, ki je temu primerna. Zahvaljujoč popolnoma odstranljivi podlogi in možnosti pranja prevleke pri visokih temperaturah, boste imeli vedno higiensko dovršeno vzmetnica: preizkušena na več kot 250 pranjih pri 95 ° C.
 • Vzmetnica Kuschelmed® De Luxe

  736,00 1.678,00  z DDV
  Kuschelmed® De Luxe je hipoalergen vzmetnica s snemljivo prevleko. Izkazalo se je, da je odlična izbira za preprečevanje in lajšanje posturalnih težav (motnje ravnotežja) in preležanin. Njegova edinstvena tridimenzionalna oblika naredi vzmetnico idealno za tiste, ki trpijo zaradi bolečin v spodnjem delu hrbta, saj zagotavlja večjo sprostitev hrbtenice. Uvrščena je med medicinske pripomočke 1. razreda.
 • Vzmetnica Innergetic® Hypoallergenic

  706,00 1.610,00  z DDV
  Innergetic® Hypoallergenic je vzmetnica iz lateksa, ki je zasnovana posebej za tiste, ki trpijo za posledicam alergije na pršice vendar si kljub temu želijo kvalitetnega počitka po napornem dnevu.
 • Vzmetnica Kuschelmed®

  700,00 1.596,00  z DDV
  Kuschelmed® je hipoalergenska vzmetnica s snemljivo podlogo in posebno tridimenzionalno obliko, ki izboljšuje kakovost spanja z zmanjšanjem stiskanja v stičnih točkah in daje prednost spreminjanju položaja med spanjem. Vzmetnica Kuschelmed® je ena najbolj cenjenih v naši ponudbi in je uvrščena med medicinske pripomočke 1. razreda.
 • Vzmetnica Lyosetic Ipoallergenico

  394,00 898,00  z DDV
  Ta vzmetnica je izdelana iz tradicionalnega sistema Bonnell z jeklenimi vzmetmi. Z možnostjo odstranitve podloge in prevleke, ki jo lahko operemo tudi v pralnem stroju, je še posebej primerna za tiste, ki trpijo zaradi alergij na prah, saj s tem zagotovimo trajno odstranitev pršic.
Go to Top