Potrebujete pomoč? Pišite nam: |info@vzmetnica.com

Vzmetnice z nadvložkom

Vzmetnice z nadvložkom

Vzmetnice z nadvložkom, ki jih je v Italiji izdeluje Manifattura Falomo, so izdelki visoke kakovosti z ekskluzivnimi lastnostmi. Izstopajo od drugih vzmetnic po svoji konstruktivni lastnosti, zaradi katere so resnično kot oblak, ki se postavi na vrh vzmetnic, da se zagotovili čim bolj prijeten občutek, mehkobo in udobje.

 • Vzmetnica Gran Pascià

  1.292,00 2.946,00  z DDV
  Vzmetnica Gran Pascià s samostojnimi vzmetmi je izdelek visoke kvalitete. Glavne značilnosti, zaradi katerih je edinstven, so: titanijeve vzmeti, ki združujejo lahkotnost in dolgoročno odpornost; Feel HD, dihajoč in elastičen material; tkanina Smartcell ter oblazinjenje iz naravne volne in svile.
 • Vzmetnica Animo Pillow Top

  1.058,00 2.412,00  z DDV
  Animo Pillow Top je vzmetnica s samostojnimi vzmetmi, za katere je značilna vzmetena podlaga in sloj „Pillow Top“, ki zagotavlja mehko in prijazno površino. Večnamenski pas dokonča ta ergonomski in natančen oblikovalski projekt. Na voljo s Pillow Top vrhom v 4 različicah: Feel HD, Soy Memory, Pulse Latex ali Gel.
 • Vzmetnica Carisma Pillow Top

  792,00 1.974,00  z DDV
  Vzmetnico s samostojnimi vzmetmi Carisma Pillow Top odlikuje inovativen dizajn, ki brezkompromisno združuje estetiko in funkcionalnost. Udobna in elegantna, zahvaljujoč neodvisnim 7-conskim vzmetem v škatlastem sistemu Afficch in zadrževalnem sistemu Flex. Ta vzmetnica nudi ustrezno oporo na področjih, kjer jo potrebujemo in se takoj prilagodi vašemu telesu. Udobna, elegantna ter z inovativnim in ekskluzivnim dizajnom. Topper v Feel HD s prevleko Tencel za dobrodošlico, občutljivo in postopno podporo; vse prevleke so odstranljive in pralne. 7 conske vzmeti z Aquatech® tehnologijo in zadrževalnim sistemom Flex System.
Go to Top