Potrebujete pomoč? Pišite nam: |info@vzmetnica.com

Vzmetnice z vzmetmi in spominsko peno

Vzmetnice z vzmetmi in spominsko peno

Vzmetnice z vzmetmi in spominsko peno so idealne za tiste, ki iščejo inovativno podporo neodvisnih vzmeti in prijetnost spominske pene. Vzmetnica, ki lahko odločno podpira vaše telo in je hkrati mehka in nežna.

 • Vzmetnica Animo Pillow Top

  1.058,00 2.412,00  z DDV
  Animo Pillow Top je vzmetnica s samostojnimi vzmetmi, za katere je značilna vzmetena podlaga in sloj „Pillow Top“, ki zagotavlja mehko in prijazno površino. Večnamenski pas dokonča ta ergonomski in natančen oblikovalski projekt. Na voljo s Pillow Top vrhom v 4 različicah: Feel HD, Soy Memory, Pulse Latex ali Gel.
 • Vzmetnica Karat de Luxe

  962,00 2.194,00  z DDV
  Vzmetnica Karat de Luxe je naša najbolj prodajna vzmetnica s samostojnimi vzmetmi: vključuje udobje, ki ga nudijo žepkaste mikro vzmeti iz švedskega jekla, ki so razdeljene na tri sprejemne plasti. Zahvaljujoč spominski peni nam vzmetnica zagotavlja izjemno prijeten občutek. Vzmetnica Karat De Luxe predstavlja ekskluzivni sistem PhysioClima z oblogo iz kašmirja, viskoze in oblazinjenjem Bio Soy materiala na eni strani in Solotex ™ materiala na drugi strani. Soy Bio Memory na zimski strani je dobrodošel in udoben, medtem ko je Solotex ™ na poletni strani in zagotavlja maksimalno svežino.
 • Vzmetnica Carisma Pillow Top

  792,00 1.974,00  z DDV
  Vzmetnico s samostojnimi vzmetmi Carisma Pillow Top odlikuje inovativen dizajn, ki brezkompromisno združuje estetiko in funkcionalnost. Udobna in elegantna, zahvaljujoč neodvisnim 7-conskim vzmetem v škatlastem sistemu Afficch in zadrževalnem sistemu Flex. Ta vzmetnica nudi ustrezno oporo na področjih, kjer jo potrebujemo in se takoj prilagodi vašemu telesu. Udobna, elegantna ter z inovativnim in ekskluzivnim dizajnom. Topper v Feel HD s prevleko Tencel za dobrodošlico, občutljivo in postopno podporo; vse prevleke so odstranljive in pralne. 7 conske vzmeti z Aquatech® tehnologijo in zadrževalnim sistemom Flex System.
 • Vzmetnica Balance de Luxe

  764,00 1.882,00  z DDV
  Vzmetnica Balance De Luxe s samostojnimi vzmetmi je idealna, če iščete vzmetnico, ki se bo lahko nežno prilagajala vašemu telesu in zagotavljala udobje v vsakem položaju med spanjem. Inovativna prevlečna tkanina iz 3D posteljnine nudi prijeten občutek mehkobe na vaši koži in visoko zračnost vzmetnice.
 • Vzmetnica Ergo Feel 2.0

  820,00 1.870,00  z DDV
  Vzmetnica Ergo Feel 2.0 je izdelana iz soje, materiala Feel HD ter mikro vzmeti: idealna kombinacija za zagotovitev regenerirajočega počitka iz noči v noč.
 • Vzmetnica Evo Memory

  474,00 1.080,00  z DDV
  Evo Memory je idealna vzmetnica za tiste, ki trpijo zaradi alergij. Opremljena je s samostojnimi vzmetmi in prevleko, ki jo je mogoče odstraniti z zadrgo in strojno oprati. Visoko udobje in prijeten občutek zagotavljata hipoalergeno oblazinjenje na prevleki, tkanina Damask Stretch in poseben zgornji vložek v Soy Memory Touch.
 • Vzmetnica Lyosetic Memory

  422,00 962,00  z DDV
  Vzmetnica Lyosetic Memory je opremljena z vzmetmi Bonnell System in posebno plastjo materiala Soy Memory Touch. Za njeno odstranljivo in pralno podlogo je značilen prijeten elastičen odziv na telo, zaščitni znak za tradicionalne vzmetnice.
Go to Top